Корисні матеріали

ТОП-10 подарунків на Новий рік дитині

Новий рік вже близько! Саме час задуматися про подарунки! Ми зібрали для вас ТОП-10 цікавих та корисних іграшок!

🎁Дитячі ігрові набори професій («доктор», «поліцейський», «продавець» тощо). Подібні іграшки розвивають соціальні навички, розширюють уявлення про навколишній світ.

🎁Конструктори Lego Duplo. Це серія Lego для найменших. Конструктор розвиває розумові процеси, зорову координацію, сенсорну систему, дрібну моторику, цілісність сприйняття тощо.

🎁Картонний ігровий будинок-розмальовка. Майже усі діти люблять робити курені з ковдр та подушок. Такий будиночок Ви можете зібрати та розфарбувати разом з дитиною, тим самим організувавши їй власний простір для ігор та відпочинку.

🎁Планшет для малювання. Цей варіант для дітей, які обожнюють малювати.

🎁 Нічний дитячий проектор. Така річ подарує незабутні враження вашому малюкові. Проектор додасть дитячій кімнаті затишку, комфорту та створить чарівну атмосферу.

🎁Музичні інструменти. Дитячий синтезатор, барабани, гітара. Якщо дитина любить музику, грати на інструментах, такий подарунок порадує малюка, також це хороший варіант для розвитку сенсорної системи.

🎁 Дитяче караоке. Розвиває творчі навички, музичний слух та уяву.

🎁 Набори для експериментів. Гарний подарунок для юних вчених! Є багато варіантів таких наборів. У домашніх умовах можна виростити кристали або створити сніг!

🎁 Дитячий фотоапарат. Цікавий і незвичайний подарунок! Розвиває фантазію, творчі уміння, креативність. А для батьків це можливість побачити світ очима своєї дитини!

🎁 Головоломки, балансири, сортери і т.д. Дуже популярні іграшки, а також корисні для розвитку мислення дитини. Величезний вибір для дітей будь-якого віку у planeta_znaniy_shop. І важливо те, що іграшки виробляються виключно з екологічних та натуральних матеріалів. Рекомендуємо зазирнути!