Новини

Demo Day «Вона може!»

За підтримки програми міжнародної співпраці EU4Business в межах проєкту «Покращення інфраструктури підтримки бізнесу шляхом створення центру його підтримки» 22 вересня відбувся важливий бізнес захід для жінок – Demo Day «Вона може!». Ця подія мала на меті підтримати та відзначити жінок, які створюють та управляють власними бізнесами.

У Demo Day взяли участь двадцять жінок, які представили різноманітні бізнес-ідеї. Серед учасниць були як досвідчені підприємиці, так і початківці. Це була чудова нагода для обміну досвідом у різноманітних бізнес-сферах, в яких діють жінки.

Ганна Ощепкова, засновниця СЦ «Планета знань» та приватного садочка «KIDS`UNI» в м.Калуш, була запрошена в жюрі цього конкурсу.
«Це був ще один крутий досвід для мене», каже Ганна. «Дуже доречною була виставка-презентація. І дуже, як на мене, була вдала ініціатива зробити в одному заході презентації стартапів і вже діючих бізнесів. Нам було чому повчитися у кожної.»

Ця подія не лише підкреслила важливість підтримки жіночого підприємництва, але й стала відмінною нагодою для спільноти підприємиць об'єднатися, надихнутися та продовжити працювати над реалізацією своїх бізнес-мрій у майбутньому.